Erkenningsnummer Zorg en Gezondheid: 203905
015 43 62 22

Vervoer aanvragen

Voor het aanvragen van een vervoer neem je best contact op met je mutualiteit. Wij werken samen met alle mutualiteiten uit de regio. Indien je graag door Ambulancedienst EHBO-ELITE wenst vervoerd te worden, is het belangrijk om dit te vermelden bij de aanvraag van je vervoer. De mutualiteit zal je gepland ziekenvervoer vervolgens aan onze firma doorgeven. Indien er tussenkomst is, kunnen wij de kosten rechtstreeks aan uw mutualiteit aanbieden en betaal je enkel het remgeld. Wil u absoluut zeker zijn dat wij de rit kunnen uitvoeren?  Neem dan eerst contact op met ons om dit af te stemmen.  U kan dan aan uw mutualiteit melden dat wij beschikbaar zijn.

Met wie neem je contact: Voor één van de onderstaande mutualiteiten neem je contact op met MUTAS vzw

Doe uw aanvraag

Bent u aangesloten bij verbond 526 - Helan Onafhankelijk Ziekenfonds, neem dan contact op met i-mens op het nummer: 078/15 25 35

De zorgcentrales van Mutas en i-mens zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar.

De mutualiteit zal je voorafgaand duidelijk informeren hoeveel een rit kost en welk bedrag je zelf moet betalen.

Vergeet niet: je hebt als patiënt het recht om je voorkeur voor een vervoerder te vermelden. Geef dus zeker door dat je door Ambulancedienst EHBO-ELITE wenst vervoerd te worden. U kan tevens vragen aan uw mutualiteit om ons als uw voorkeursvervoerder te noteren.  Zo vermijdt u dat er telkens een andere vervoerdienst wordt aangesteld.

Privé-aanvragen in het kader van niet-dringend patiëntenvervoer zijn ook steeds mogelijk.  Hoe vroeger u de aanvraag kan doen, hoe sneller wij kunnen kijken of we mogelijkheid hebben om dit vervoer in goede banen te leiden.